1. Osallistumisaika

Kampanjan osallistumisaika on 7.5.–10.6.2018. Kampanja voidaan myös lopettaa edellä mainittua päivämäärää aiemmin tai sen viimeistä osallistumispäivää voidaan siirtää eteenpäin.

2. Arvonnan järjestäjä

GasPoint Oy (jäljempänä ”Järjestäjä”)

Vasarakatu 21, 40320 Jyväskylä

3. Arvonnan palkinnot

Arvonnan pääpalkintona on itse valmistamamme paljun saaminen käyttöönsä viikonlopuksi (arvo 200 €). Arvonnan muita palkintoja ovat 1 kpl palopeitteitä (arvo 16,90 €) ja 1 kpl käsisammuttimia (arvo 78 €). Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi.

4. Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat henkilöt pois lukien GasPoint Oy:n henkilökunta, heidän perheenjäsenensä sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun järjestämisen kanssa. Kilpailuun osallistumisen alaikäraja on 18 vuotta. Osallistuminen edellyttää yhteystietojen jättämistä GasPointin www-sivuilla olevalla sähköisellä lomakkeella (http://www.gaspoint.fi/). Arvontaan voi osallistua vain kerran / henkilö. Saman henkilön useammat osallistumiskerrat luetaan yhdeksi kupongiksi. Kaikki automatisoidut keinot osallistua ovat kiellettyjä. Vilpistä tai huijausyrityksestä osallistuja menettää osallistumiskelpoisuutensa, ja GasPoint Oy:llä on oikeus poistaa vilppiin tai huijaukseen syyllistynyt kilpailusta ilman erillistä ilmoitusta tai varoitusta.

5. Arvonta

Arvonta suoritetaan kilpailuajan päätyttyä 10.6.2018. Palkinnon toimittaminen voittajille edellyttää, että voittaja on luovuttanut korrektit yhteystiedot ja että hän jättää GasPoint Oy:lle yhteystietonsa. Mikäli voittajan yhteystiedot ovat virheelliset, järjestäjällä on oikeus arpoa uusi voittaja. Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Järjestäjä ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista vastauksista.

6. Voitoista ilmoittaminen

Voitoista ilmoitetaan voittajalle lähettämällä hänelle viesti sähköpostitse. Mikäli voittajaa ei tavoiteta 8.7.2018 mennessä, lunastamatonta palkintoa ei korvata. GasPoint Oy:llä on oikeus julkaista voittajan nimi eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

7. Palkinnon luovutus

Palkinnon luovuttamisesta GasPoint Oy sopii voittajan kanssa erikseen.

8. Tietojen luovuttaminen ja verot

Yhteystiedot jäävät GasPoint Oy:n markkinointia varten ja osallistuja suostuu osallistumalla vastaanottamaan GasPoint Oy:n markkinointiviestejä antamiinsa yhteystietoihin. Kampanjan aikana kerättyjä yhteystietoja ei luovuteta eteenpäin.

9. Arpajaisvero

Arvonnan voittajat huolehtivat itse arpajaisveron suorittamisesta.

10. Sääntömuutokset ja arvonnan peruuttaminen

Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä arvonnan verkkosivulla. Järjestäjällä on oikeus peruuttaa koko arvonta ylivoimaisen esteen (force majeure) tai vastaavan tapahtuman johdosta.

Kilpailuun osallistumalla hyväksyt nämä säännöt ja sitoudut noudattamaan järjestäjän päätöksiä.