Nestekaasulaitteet ja -järjestelmät kevätkuntoon

Julkaistu 07.05.2018

Kesän lähestyessä mökeillä, veneissä ja asuntovaunuissa käytettävien nestekaasulaitteiden tarkistaminen on taas ajankohtaista. Lue lisää, niin kerromme, miten tarkastuksen voi tehdä itse ja milloin on syytä tuoda laite huoltoliikkeeseen.

Lue lisää »

Paljuarvonta on käynnissä!

Julkaistu 07.05.2018

Kevään kunniaksi päätimme laittaa pystyyn PALJUARVONNAN. Pääpalkinnon voittaja saa upouuden paljun käyttöönsä viikonlopun ajaksi. Lisäksi arvomme paloturvallisuustuotteita. Osallistu arvontaan 10.6.2018 mennessä!

Lue lisää »

Turvanasi julkaisi oppaan kiinteistöjen paloturvallisuudesta

Julkaistu 12.03.2018

Valtakunnallinen paloturvallisuuden asiantuntijaketju Turvanasi on julkaissut kattavan oppaan kiinteistöjen paloturvallisuuteen. Opas on hyödyllistä luettavaa muun muassa kiinteistön omistajille, toimenharjoittajille, kiinteistön huoltohenkilökunnalle, isännöitsijöille ja muille, joiden vastuulla on kiinteistön ylläpito.

Lue lisää »

Huolehdi kiinteistösi paloturvallisuudesta helposti huoltosopimuksella

kasisammuttimet-gaspoint Julkaistu 06.03.2018

Tuppaavatko käsisammuttimien säännölliset tarkastukset unohtumaan? Oletko varma, että tulipalon hetkellä kiinteistösi käsisammuttimet toimivat kuten pitää? Älä riskeeraa paloturvallisuutta, vaan luota ammattilaiseen. Huoltosopimus on kätevä tapa pitää yrityksen ja kiinteistön sammuttimet ajan tasalla ja toimintakunnossa.

Lue lisää »

Nestekaasupullon säilytys ja käyttö talvella

Kaasupullon säilytys talvella Julkaistu 20.02.2018

Viimeistään siinä vaiheessa, kun talvi alkaa olla kylmimmillään ja terassilla nököttävä kaasugrilli peittyy hankien alle, saattaa yhdelle jos toisellekin tulla mieleen seuraava kysymys: ”Miten kaasupulloa pitäisi säilyttää talvella?” Jatka lukemista ja tiedät vastauksen.

Lue lisää »

Huomioi nämä, kun rakennat teollisuuden kaasuverkostoa

Järkevästi sijoitetut ottopisteet ja sulkuventtiilit tekevät työnteosta sujuvampaa ja turvallisempaa. Julkaistu 18.12.2017

Liian monella työpaikalla pitäydytään puuduttavassa kaasupullorumbassa, vaikka erikseen rakennettu kaasuverkosto säästäisi kaikkien aikaa, vaivaa ja rahaa. Tässä blogikirjoituksessa kerromme, mistä teollisuuden kaasuverkostossa on kyse ja mitä sen rakentamisen osalta kannattaa huomioida.

Lue lisää »

Kodin 4 tärkeintä paloturvatuotetta

kodin paloturvatuotteet3 Julkaistu 05.09.2017

Vuonna 2016 Pelastustoimella oli Suomessa yhteensä 12 063 tulipaloihin liittyvää hälytystehtävää. Valitettavan usein tulipalojen syttymiseen liittyy huolimattomuutta tai varomattomuutta. Moni tulipalo olisikin estettävissä ennakoinnilla. Paloturvallinen koti koostuu asianmukaisen varovaisuuden lisäksi laadukkaista paloturvatuotteista

Lue lisää »

Käsisammutin pitää tarkastaa säännöllisesti

gaspoint-blogikuva-600x200px Julkaistu 19.05.2017

Jos palosammuttimen tarkastaminen jää unohduksen tai muun laiminlyönnin seurauksena väliin, voivat seuraukset olla pahimmassa tapauksessa hyvin vakavat – mikä olisikaan ikävämpää kuin huomata tulipalon hetkellä, että palosammutin ei toimi! Tässä blogiartikkelissa käymme läpi sammutinhuollon perusteet.

Lue lisää »